PDO Trådar Stockholm, Lund, Borås, Gävle, Umeå, Malmö, Kalmar m.m

PDO Trådar Stockholm, Lund, Borås, Gävle, Luleå, Umeå, Malmö, Kalmar, Norrköping, Sundsvall, Östersund

Befinner du dig i Stockholm, Lund, Borås, Gävle, Luleå, Umeå, Malmö, Kalmar, Norrköping, Sundsvall, Östersund eller dess omnejd och är intresserad av att köpa PDO trådar har du hittat rätt! Vi på Aurakliniken en rad olika paket av just PDO trådar, du kan enkelt välja det som passar dig som utför behandlingar. Utöver det erbjuder vi även trådlyft där vi använder oss av PDO trådar

PDO trådar är en typ av tråd som används inom estetiska behandlingar för att ge en naturlig och ungdomlig effekt. Dessa trådar fungerar genom att placeras under huden och lyfta upp den, vilket resulterar i en mer spänstig och fast hud. De är tillverkade av ett material som gradvis bryts ner av kroppen och eliminerats utan några restprodukter. Trådarna har små krokar på ytan som möjliggör att de kan fästa och lyfta huden när de placeras under den.

En av de främsta fördelarna med PDO trådar är att de ger en omedelbar effekt som kan vara långvarig, upp till 18 månader. Dessutom är detta en icke-invasiv behandling, vilket innebär att det inte krävs någon kirurgi och därmed minimal återhämtningstid. Man kan behandla många olika områden av kroppen, inklusive ansiktet, nacken, magen, lår och armar. De kan användas för att förbättra hudens struktur och elasticitet, minska rynkor och fina linjer, och ge en mer ungdomlig utseende.

Hos oss på Aurakliniken hittar du PDO trådar för alla dina behov, se utbudet HÄR. Dessutom erbjuder vi behandlingar med PDO trådar, ett så kallat trådlyft. Som sagt finns vi tillgängliga för er i städer så som Stockholm, Lund, Borås, Gävle, Luleå, Umeå, Malmö, Kalmar, Norrköping, Sundsvall och Östersund med flera. Vi säljer paket av hög kvalitet till utbildade och diplomerade aktörer som utför behandlingar med PDO trådar. Är du intresserad av prisuppgifter är du välkommen att kontakta oss. Tveka inte heller på att kontakta oss ifall du har några frågor eller funderingar.


PDO Trådar Stockholm, Lund, Borås, Gävle, Luleå, Umeå, Malmö, Kalmar, Norrköping, Sundsvall, Östersund