PDO Trådar Göteborg, Helsingborg, Jönköping, Trollhättan, Västerås m.m

PDO Trådar Göteborg, Helsingborg, Jönköping, Trollhättan, Västerås, Karlstad, Linköping, Örebro och Uppsala

Är du i Göteborg, Helsingborg, Jönköping, Trollhättan, Västerås, Karlstad, Linköping, Örebro, Uppsala eller någon annan närliggande stad intresserad av att köpa PDO trådar har du hittat helt rätt! Eller kanske är du intresserad av en behandling med PDO trådar. Oavsett vad är Aurakliniken den rätta kliniken för dig. Vi säljer PDO trådar, se utbudet HÄR, och utför även en rad olika behandlingar. Här hittar du enkelt det du önskar och behöver.

PDO trådar är en typ av tråd som används inom estetiska behandlingar för att ge en naturlig och ungdomlig effekt. Dessa trådar fungerar genom att placeras under huden och lyfta upp den, vilket resulterar i en mer spänstig och fast hud. De är tillverkade av ett material som gradvis bryts ner av kroppen och eliminerats utan några restprodukter. Trådarna har små krokar på ytan som möjliggör att de kan fästa och lyfta huden när de placeras under den.

En av de främsta fördelarna med PDO trådar är att de ger en omedelbar effekt som kan vara långvarig, upp till 18 månader. Dessutom är detta en icke-invasiv behandling, vilket innebär att det inte krävs någon kirurgi och därmed minimal återhämtningstid. Man kan behandla många olika områden av kroppen, inklusive ansiktet, nacken, magen, lår och armar. De kan användas för att förbättra hudens struktur och elasticitet, minska rynkor och fina linjer, och ge en mer ungdomlig utseende.

Vare sig du är utbildad och diplomerad och önskar köpa PDO trådar eller är intresserad av ett trådlyft är vår klinik platsen för dig. Med våra produkter är vi tillgängliga för er i städer så som Göteborg, Helsingborg, Jönköping, Trollhättan, Västerås, Karlstad, Linköping, Örebro och Uppsala medan behandlingar sker på plats hos oss i Falkenberg. Tveka inte på att kontakta oss ifall du har några frågor eller funderingar.


PDO Trådar Göteborg, Helsingborg, Jönköping, Trollhättan, Västerås, Karlstad, Linköping, Örebro, Uppsala